Tips en informatie voor ouders

Kindermeubels en meubels kinderkamer

Kinderen hebben een eigen meubels nodig. Meubels voor in de kinderkamer, maar bijvoorbeeld ook een kinderstoel, een wipstoeltje, een box en een campingbedje. Hier alle tips en informatie met betrekking tot kindermeubels en meubelen voor de kinderkamer.Meubels kinderkamer

Voor het inrichten van de kinderkamer zijn meubels nodig als een bed, een speeltafel. Maar ook accessoires maken een belangrijk deel uit van de inrichting van een kinderkamer of speelkamer. Hieronder vind je tips voor meubels en inrichting van de kinderkamer.

Kinderstoelen en babystoelen

Maar ook buiten hun eigen kamer hebben kleine kinderen behoefte aan hun eigen meubels. De gewone stoel is voor hen nog geen optie, dus baby's hebben een wipstoeltje nodig en peuters en kinderstoel. Hier informatie over speciale stoeltjes voor de kleinsten.

Babybox

En voor baby's is er natuurlijk een goede box nodig. Een veilige omgeving om in te spelen en eventueel te slapen. Hieronder tips en informatie met betrekking tot de babybox.

Campingbedje

Een belangrijk meubelstuk voor buiten de deur is het campingbedje. Dit mobiele bedje is niet alleen handig op vakantie en bij logeren, maar ook als de baby of peuter meegaat als pappa en mamma een avondje bij iemand op bezoek gaan.

Traphekje

Ook het traphekje, dat voorkomt dat een peuter van de trap kan vallen, kun je als meubelstuk zien. Omdat een traphekje maar enkele jaren gebruikt wordt is het handig te kiezen voor een traphekje waarbij je niet hoeft te boren. Hieronder meer informatie.Menu :