Tips en informatie voor ouders

Home » » Kinderkleding bedrukken

Kinderkleding bedrukken


Je eigen teksten en illustraties op kinderkleding of babykleding? Dat is geen enkel probleem. Je maakt je eigen ontwerpen op kinderkleding en laat deze professioneel bedrukken. En niet alleen op t-shirts maar ook op bijvoorbeeld sweaters, joggingbroeken, jurkjes, rompertjes, polo's, pyama's en andere kinderkleding en babykleding.

Alles is te bedrukken, en de kinderkleding waarop dat gebeurt is van goede kwaliteit. Kijk maar eens bij Sorprentas en andere aanbieders van persoonlijk bedrukte kinderkleding.

Hoge kwaliteit, en veilig te wassen en te drogen

Sorprentas bijvoorbeeld maakt alleen gebruik van kinderkleding van comfortabel Italiaans katoen. Voor de babykleding en meisjesshirts gebruiken ze 5% elasthan voor de pasvorm. Al deze bedrukte kinderkleding kan op 40 graden worden gewassen en kan in de droger. Ook kan het (binnenstebuiten) worden gestreken.


Zelf te bedrukken kinderkleding

Van elk kledingstuk kan bij Sorprentas de voorkant, de achterkant en de (lange) mouwen via de software van teksten en/of illustraties worden voorzien. De posities van de teksten en afbeeldingen kun zelf bepalen door deze te verslepen, te kantelen, te vergroten en te verkleinen.

Als cadeau en kraamcadeau

Persoonlijk bedrukte kinderkleding is leuk om gewoon te bestellen, maar ook om cadeau te geven. Voor een verjaardag bijvoorbeeld, maar ook bedrukte babykleding als kraamcadeau is altijd een gewild cadeau.

Zie ook: Meer tips kinderkleding
Menu :