Tips en informatie voor ouders

Home » » Kikker nachtlamp met vuurvliegjes

Kikker nachtlamp met vuurvliegjes


Cloud B is een fabrikant die helemaal gespecialiseerd is in nachtlampjes. Cloud B nachtlampjes zorgen er voor dat baby's, peuters en kleuters zich 's nachts veilig voelen. Bij hun nachtlampjes wordt gebruik gemaakt van originele technieken. Een leuk voorbeeld is hun Firefly Frog, een schattige lieve kikker die een magische vloed afgeeft.


Al eerder schreven we over de knuffellampen van Cloud B. Deze zijn evenals de Firefly Kikker voordelig te koop bij Baby en Tiener.

Ook de kikker is een zacht vriendje voor kleine kinderen waarmee ze heerlijk kunnen knuffelen en die ze in bed tegen het donker beschermd. De kikker heeft echter als unieke eigenschap dat hij vuurvliegjes in zijn buik heeft die zachtjes oplichten. Dat heeft een rustgevend effect waarbij kleintjes snel in slaap vallen.

Door zijn lichtjes geeft deze knuffelkikker een magische gloed. Ook kun je hem zachtjes laten kwaken of een slaapliedje laten afspelen. Ook krekelgeluiden zijn een optie. Ideaal voor kinderen die moeite hebben met de stilte als ze gaan slapen.

Dankzij de timer kun je de Kikker na 45 minuten automatisch uit laten gaan. Hij geeft dan geen geluiden en licht meer als het kindje eenmaal slaapt.

Zie ook: Meer tips slaapkamer kinderen
Menu :