Tips en informatie voor ouders

Home » , » Babybox nodig? Ruim 200 babyboxen

Babybox nodig? Ruim 200 babyboxen


Een babybox is een belangrijke aankoop. Een box voor de baby moet veilig en functioneel zijn, en als het even kan ook mooi in de kamer staan. Hier vind je meer dan 120 babyboxen en tips en informatie voor bij het kopen van de beste babybox.


Een goede babybox kun je vanaf de geboorte gebruiken tot dat een kindje groot genoeg is om even alleen gelaten te worden. Hier geven we tips en informatie voor bij de aanschaf van een geschikte babybox.

Hier vind je goedkoop alle babyboxen

Kijk in het overzicht van babyboxen voor meer dan 120 goede boxen voor de baby. Je vindt hier alle soorten babyboxen, van alle goede merken, tegen een lage prijs.

Tips aanschaf box baby

Hieronder enkele handige tips.

Box met verstelbare bodem

Let er op dat je de bodem van de box goed in hoogte kunt verstellen. Als je de baby alleen nog maar ligt kun je de bodem in de hoogste stand zetten zodat je er goed bij kan, zonder diep te hoeven bukken. Gaat het kindje wat meer bewegen, dan kun je hem iets lager zetten en als kleine echt gaat staan zet je de bodem onderin.

Box met wieltjes

Als de babybox altijd op dezelfde plek staat maakt het niet zo uit, maar als je de baby soms bij in de eethoek wilt hebben en op een ander moment in de zithoek, dan is het erg handig als de box op wieltjes staat. Dan kun je de babybox, met kind en al, naar de juiste plek rijden. Ook als je verder alleen thuis bent.


Box met laden

Als de box over één of meerdere laden beschikt is dat altijd handig. Bergruimte heb je nooit teveel. En zo hoef je nooit naar het babyspeelgoed te zoeken, dat gaat gewoon in de boxlade.

Uiterlijk van de babybox

Een box kan een behoorlijke tijd in de huiskamer staan. Besteedt daarom bij je keuze ook wat aandacht aan het uiterlijk. Kijk naar materiaal, kleur en vorm, en kies voor een babybox die goed bij je interieur past. Ook het boxkleed draagt voor een belangrijk deel aan de uitstraling van de box bij.

Voor wat de vorm van de box betreft, de meeste zijn rechthoekig maar ook vierkant komt voor. Bopita maakt mooie ronde boxen.

Denk aan het boxmatras

Onderschat het belang van een boxmatras niet. Zelf vind je ieder bed toch ook niet even fijn liggen? Het boxmatras bepaalt het ligcomfort van de babybox.

Reisbox

Gaat de baby regelmatig uit logeren of naar een oppas? Of wil je de box op meerdere plekken in huis kunnen gebruiken? Denk dan aan een reisbox. Deze zijn opvouwbaar en draagbaar. Dit is de box-variant van het campingbedje, en kunnen in combinatie met een goed boxmatras ook als zodanig gebruikt worden.

In het overzicht van babyboxen bovenaan kun je makkelijk de voor jou beste babybox selecteren, onder andere op formaat en prijs.

Zie ook: Alle tips baby

Menu :