Tips en informatie voor ouders

Home » , » Baby aan tafel met de Hauck kinderstoel / wipstoeltje

Baby aan tafel met de Hauck kinderstoel / wipstoeltje

Je baby gezellig aan tafel. Dat kan met de Hauck Alpha+ kinderstoel in combinatie met de Hauck Alpha Newborn Bouncer. Ook al eet baby nog niet mee, het is wel gezellig om hem aan tafel zetten.


Hauck staat bekend om zijn goede houten kinderstoelen. Deze zijn dusdanig sterk dat zelfs een volwassenen (tot 90 kilo) er gebruik van kan maken. En de Hauck Alpha Newborn Bouncer is een heel goed en comfortabel wipstoeltje voor de baby. Ergonomisch en superzacht.


En extra handig is het dat je deze Hauck Alpha Newborn Bouncer ook op de Hauck Alpha+ kinderstoel kunt plaatsen. Je krijgt dan een mooie hoge kinderzetel. En de baby kan gezellig mee aan tafel.

De Hauck Alpha Bouncer 2-in-1

Dit is een een veilig wipstoeltje / kinderzitje met zachte zijkanten, een goede ondersteuning van het hoofdje en een veilige driepuntsgordel. De zithoek van 20 graden is optimaal voor de spieren en ruggengraat van de kleine. Door de vering kan de baby op de grond heerlijk wippen in zijn stoeltje.


Met een simpele klik plaats je de Hauck Alpha Bouncer op de Hauck Alpha+ kinderstoel.

De Hauck Alpha+ kinderstoel

De Hauck Alpha+ is een houten kinderstoel die met het kindje kan meegroeien. De zitplank en voetenplank van deze Hauck kinderstoel kunnen worden versteld in hoogte en diepte en zodoende aangepast worden op de lengte van het kind. De Alpha+ wordt geleverd met een voorbeugel, een 5-puntsgordel en een kruisbandje. Vanaf een maand of zes kan de kleine al in deze kinderstoel plaatsnemen, en dat kan tot de tienerleeftijd. De stoel kan 90 kilo dragen.


De houten kinderstoel is te koop in de kleuren naturel (lichtbruin), walnoot (donkerbruin) en white washed (wit).

Goedkoop deze kinderstoelen kopen

Kijk bij aanbiedingen Hauck Alpha serie voor de Hauck Alpha+ en de Hauck Alpha Bouncer tegen een lage prijs .

Zie ook: Meer tips baby meubels
Menu :