Tips en informatie voor ouders

Home » » Traphekje zonder te boren (met klembevestiging)

Traphekje zonder te boren (met klembevestiging)Een traphekje is noodzakelijk als je met kleine kinderen in een huis met meerdere verdiepingen woont. Een ongeluk is snel gebeurd. Maar wat als je  wel een traphek wil, maar niet wilt boren?

Traphekjes met schroefbevestiging

De meeste traphekjes breng je aan met een schroefbevestiging. Dat is geen probleem zolang het hekje op zijn plaats zit. Maar als de kinderen groter worden, en het traphekje weer weg kan blijven er lelijke gaten over in de muur en/of in het houtwerk. Een traphekje met klembevestiging is daarom een aantrekkelijk alternatief.

Gelukkig zijn er diverse fabrikanten die dit soort traphekjes maken. Kies dan wel voor een goed traphekje met klembevestiging van een goede fabrikant want natuurlijk moet zo'n hekje wel veilig zijn. Goede fabrikanten van traphekken die traphekjes met klembevestiging maken zijn Hauck (foto), Safety 1st, Baby Dan, Lindam, Geuther, Munchkin, Cabino en Happy Baby.

Hier vind je voordelig alle traphekjes

Veilige trapjes met klembevestiging kun je vinden in het overzicht met alle traphekjes. Selecteer daar de traphekjes met klembevestiging en kijk voor alle mogelijkheden, specificaties en de prijzen. Naast alle productdetails en

Zie ook: Meer tips meubels kinderen
Foto: Hauck


Onderwerpen 
Traphekjes met klembevestiging, hekje trap deur, traphekje zonder boren, klemmen, deurhekje, peuterhekje, traphekje klembevestiging.

Menu :