Tips en informatie voor ouders

Home » , » Wat is een goede babyfoon?

Wat is een goede babyfoon?


Een babyfoon is tegenwoordig steeds vaker voorzien van een camera zodat je het kindje niet alleen kan horen maar ook kan zien. Ook wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van WiFi zodat je een goede verbinding hebt en afstand geen probleem is.


Kijk bij de babyfoon top vijf welke babyfoons nu het meest in trek zijn. En je ziet dat deze moderne babyfoons de oude modellen aan het verdringen zijn. Steeds meer babyfoons worden voorzien van een kleuren display waarop je beelden van de bijbehorende camera met nightview kunt bekijken.

Doordat je meerder camera's aan je babyfoon-systeem kunt koppelen kun je meerdere kinderen zo in de gaten houden. Ook vanaf een andere locatie als je kiest voor een babyfoon met WiFi. Deze kunnen via je draadloze netwerk aan internet worden gekoppeld.

Er zijn veel verschillende babyfoons met camera. Van heel eenvoudig tot heel uitgebreid. Je hebt camera's waarbij je kunt inzoomen en draaien. Je babyfoons die een bericht naar je telefoon sturen als ze geluid waarnemen en er zijn babyfoons waarmee je ook foto's en filmpjes kunt maken. Het is maar net hoe uitgebreid de babyfoon moet zijn.

Kijk bij de bovenstaande babyfoon top 5 voor veel meer informatie en de beste babyfoons.

Zie ook: Meer tips baby
Menu :