Tips en informatie voor ouders

Home » » Ideeën voor een junglekamer

Ideeën voor een junglekamer


Van alle thema kinderkamers is de junglekamer al jaren één van de populairste. Dieren, avontuur, natuur, veel thema's die kinderen aanspreken zijn terug te vinden in de junglekamer. Daarom hebben we hier wat foto's van leuke junglekamers voor je. Ter inspiratie.Bij de kinderkamer meubels zijn heel leuke kinderbedden te koop in soms knotsgekke vormen. Neem dit safariauto-bed, ideaal voor een safarikamer. En niet alleen bedden maar ook andere meubelen voor de kinderkamer zijn bij die winkels te vinden.


De jungle-stijl van deze kinderkamer is alleen op de muren te vinden. Slechts de groene kleuren van de decoratie zijn er op aangepast. Toch is dit een echte junglekamer om te zien. Met muurstickers kun je heel mooie effecten bereiken.


Deze junglekamer moet het juist meer van de meubels en de accessoires hebben Door te kiezen voor OF de muur OF de inhoud hou je een junglekamer wat rustiger.


Het gebruik van fotobehang in plaats van een muursticker is ook een eenvoudige manier om het juiste effect te bereiken. Het fotobehang is te koop in dezelfde winkels.


Hout is de basis van deze junglekamer. De handige pappa heeft twee hutten gemaakt van hout uit de bouwmarkt. Het oude bureau in koloniale stijl past er perfect bij, Let ook op de gebruikte muursticker.


Vergeet ook de dieren niet. Veel jungledieren zijn als knuffeldier te koop. klein, maar ook in heel grote formaten.


En vergeet natuurlijk de bijpassende kinderlampen niet.

Zie ook: Meer tips kinderkamer
Menu :