Tips en informatie voor ouders

Home » , , » Beste campingbedjes test

Beste campingbedjes test

Een campingbedje voor een baby is een heel handig deel van de uitrusting van de jonge ouder. Vooral als dat campingbedje makkelijk mee op pad kan en als hij eveneens als box is te gebruiken. Hier kijken we naar testen van campingbedjes voor baby en dreumes.


Campingbedje is een naam die de lading niet echt dekt. Want eigenlijk doe je zo'n bedje te kort door hem campingbedje te noemen. Het overgrote deel van alle verkochte campingbedjes zal nooit een camping zien.


Dat hoeft ook niet, want campingbedjes zijn net zo handig bij logeren, bij een dagje naar opa en oma, of gewoon in de huiskamer als combi van een babybedje en een babybox. Reisbedjes is een benaming van deze mobiele kinderbedjes die de lading iets beter dekt.


Wat zijn de beste campingbedjes?

Wil je weten wat de beste campingbedjes zijn? Kijk dan op TestResults.nl bij de testen van campingbedjes. Daar vind je de beste campingbedjes uit diverse testen van reisbedjes uit binnenland en buitenland. Deze tests zijn allemaal door experts uitgevoerd. Onder andere experts van de Consumentenbond.

Zoek je een campingbedje voor een baby? Let er bij de keuze van een campingbedje dan goed op dat het campingbedje in hoogte verstelbaar is. Kleine baby's kun je dan hoog in het bedje leggen, zodat je ze makkelijk kunt oppakken. Worden ze wat groter en ontstaat er de kans dat ze zichzelf er uit tuimelen? Dan kun je het bedje laag zetten zodat er ze er niet uit kunnen.


Veel van deze campingbedjes beschikken over een uitgang aan één van de kopkanten. Deze is alleen aan de buitenkant te openen (anders "ontsnapt" de peuter), maar als je deze uitgang opent kan de peuter er zelf ui kruipen. Dat scheelt je een rug als de peuter zwaarder wordt!

Neem je het campingbedje vaak mee als je op pad gaat. Let er dan op dat deze makkelijk in en uit klapt, compact is om mee te nemen, en liefst ook lekker licht. Het meest makkelijk uit te klappen en ook heel makkelijk mee te nemen zijn de pop-up campingbedjes. Deze klappen zichzelf uit. Deze bedjes hebben wel een heel andere vorm. Ze zien er niet uit als een ledikantje maar als een tentje. Daardoor zijn ze echter wel goed buiten te gebruiken.

Kijk op Beste Campingbedje Kopen voor aanbiedingen van campingbedjes bij de beste winkels, voor de campingbedjes top 10, tips voor bij het kiezen van het beste campingbedje, kortom voor alles dat je nodig hebt om het beste campingbedje tegen de laagste prijs te kopen.

Bij bovenstaande tests vind je de campingbedjes die het best aan die eisen voldoen. Je vindt daar tevens een overzicht van alle campingbedjes (in alle vormen) dat je helemaal naar eigen keuze kunt doorzoeken om zo de voor jou persoonlijk beste campingbedjes te vinden.

Zie ook: 
Alle tips voor de baby
Alle tips campingbedjes

Foto's: Hauck campingbedjes

Onderwerpen:
Beste campingbedje test Hauck, inklapbaar kinderbedje, opklaarbaar kinderbed, peuterbed, beste campingbedjes test.
Menu :