Tips en informatie voor ouders

Home » , » Beste campingbedjes test

Beste campingbedjes test

Een campingbedje voor een baby is een heel handig deel van de uitrusting van de jonge ouder. Vooral als dat campingbedje makkelijk mee op pad kan en als hij eveneens als box is te gebruiken. Hier kijken we naar testen van campingbedjes voor baby en dreumes.


Campingbedje is een naam die de lading niet echt dekt. Want eigenlijk doe je zo'n bedje te kort door hem campingbedje te noemen. Een klein deel van alle verkochte campingbedjes ziet nooit een camping.


Campingbedjes zijn echter ook handig bij logeren, bij een dagje naar opa en oma, of gewoon in de huiskamer als combi van een babybedje en een babybox.


Wat zijn de beste campingbedjes?

Wil je weten wat de beste campingbedjes zijn? Kijk dan op TestResults.nl bij de testen van campingbedjes. Daar vind je de beste campingbedjes uit testen uit binnenland en buitenland. Onder andere van de Consumentenbond.

Let er bij de keuze van een campingbedje goed op dat het campingbedje goed in hoogte verstelbaar is. Kleine baby's kun je dan hoog in het bedje leggen, zodat je ze makkelijk kunt oppakken. Worden ze wat groter en ontstaat er de kans dat ze zichzelf er uit tuimelen? Dan kun je het bedje laag zetten zodat er ze er niet uit kunnen.Neem je het campingbedje vaak mee als je op pad gaat. Let er dan op dat deze makkelijk in en uit klapt, compact is om mee te nemen, en liefst ook lekker licht.

Bij bovenstaande tests vind je de campingbedjes die het best aan die eisen voldoen.

Foto's: Hauck campingbedjes
Menu :