Tips en informatie voor ouders

Home » » Luiers online kopen (met hoge korting)

Luiers online kopen (met hoge korting)

luiers online kopen

Luiers zijn geen product waarbij je meteen aan online kopen denkt. Maar waarom eigenlijk niet? Luiers en luierbroekjes van de bekende merken zijn juist een product waarvan je precies weet wat je krijgt en waarbij het niet uitmaakt waar je ze koopt. Bovendien koop je luiers online met een zeer hoge korting.


Vooral omdat het zo'n standaard product is komt het bij de online concurrentie sterk op de prijs aan. Dat merk je aan de hoge korting op luiers online. Luiers en luierbroekjes van bijvoorbeeld Pampers, Huggies en Zwitsal koop je online met vele tientallen procenten korting. De helft van de prijs is geen uitzondering. Kijk maar bij de aanbiedingen van luiers wat voor groot voordeel er te halen valt.

Alle soorten luiers online met korting

Het gaat daarbij om alle soorten luiers. Luiers en luierbroekjes voor kinderen van alle leeftijden en ieder gewicht. Gewone luiers en luierbroekjes, maar ook zwemluiers, UV-werende luiers, duurzame luiers, wasbare luiers, speciale luiers voor meisjes en jongens en luiers uit de series Pampers Baby Dry en Pampers Premium Protection, maar ook luiers van vele minder bekende luiermerken.

En niet alleen is de prijs laag en de korting hoog, de luiers worden ook gratis thuisbezorgd. Je hoeft dus niet eens met pakken luiers te slepen of verzendkosten te betalen.

Bij de Pamper luiers en Zwitsal luiers kun je zelfs gebruik maken van een herhaalservice (met altijd een lage prijs) waarbij de luiers of luierbroekjes je automatisch periodiek worden toegestuurd.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van luiers voor alle prijzen, maten en mogelijkheden. 

Zie ook: Meer tips baby
Menu :