Tips en informatie voor ouders

Home » » Junktrunk meubels voor kinderkamer en speelkamer

Junktrunk meubels voor kinderkamer en speelkamer

JunkTrunk is een fabrikant van kindermeubels die er niet alleen fantastisch uitzien maar ook heel functioneel zijn. Deze meubels voor de kinderkamer zijn namelijk zowel als tafel als opbergruimte te gebruiken.


JunkTrunk betekent rommelkist. Maar de JunkTrunk meubels zijn meer dan alleen speelgoedkist alleen. Het zijn ook prachtige speeltafels.Kijk maar op de voorbeelden op deze pagina en op de JunkTrunk website. Daar vind je nog veel meer voorbeelden en bovendien alle prijzen en informatie over deze unieke meubels voor de kinderkamer of speelkamer.


De JunkTrunk meubels hebben het populaire Deense design. Deze variant van het Scandinavische design kenmerkt zich door het smaakvol toepassen van blank hout.De JunkTrunk meubelen zijn er als brede en smalle speeltafels, als kinderbankjes, als kinderbureau en als lessenaar. Allemaal zijn ze naast tafel of bank ook meteen een opbergruimte voor je speelgoed, schoolspullen of andere spulletjes.Kijk op de bovenaan genoemde JunkTrunk website voor al hun meubels en hun prijzen.

Zie ook: Meer tips kinderkamer meubels
Foto's: JunkTrunk
Menu :