Tips en informatie voor ouders

Home » » Kies de beste en leukste schoolagenda

Kies de beste en leukste schoolagenda


Schoolspullen inslaan voor het nieuwe schooljaar is voor de meeste kinderen en tieners geen hobby, maar voor de schoolagenda wordt vaak een uitzondering gemaakt. Het uitzoeken van een schoolagenda voor komend schooljaar is namelijk een leuk klusje.


Kiezen uit meer dan 200 schoolagenda's

En er zijn heel veel schoolagenda's om uit te kiezen. Kijk bijvoorbeeld maar eens bij de ranglijst van meest populaire schoolagenda's van dit moment. Hier vind je niet alleen de meest verkochte agenda's voor scholieren, maar in totaal meer dan 200 schoolagenda's. Als je hier niet jou geschikte schoolagenda kunt vinden weten we het ook niet meer!

Het is bijzonder leuk om al deze agenda's te bekijken. Van iedere schoolagenda zie je niet alleen de kaft maar vaak ook één of meer foto's van de binnenkant. Zo lrijg je een goed beeld van hoe de agenda er uit ziet, en (heel belangrijk) wat voor sfeer de agenda uitademt.

Een schoolagenda is immers meer dan een boekje om je huiswerk en cijfers in op te schrijven.

Schoolagenda als jaarboek

Heel populair is momenteel de This is your year schoolagenda. Dit is een mix van een schoolagenda en een dagboek. Je kunt er eigen foto's en teksten in kwijt waardoor je agenda gedurende het jaar veranderd in een jaarboek. En daarmee is de This is your year schoolagenda uiteindelijk een heel leuk aandenken aan je schooljaar.

Zie ook: Meer tips school benodigdheden
Menu :