Tips en informatie voor ouders

Home » » Vind de beste babyfoon

Vind de beste babyfoon


De babyfoon heeft de laatste jaren een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Tegenwoordig kun je kiezen uit babyfoons met vele mogelijkheden. Je hebt babyfoons met alleen geluid, maar ook met video, en je kunt zelfs met je smartphone live meekijken in de babykamer of kinderkamer terwijl je je honderden kilometers verderop bevindt. Hier informatie over babyfoons en een keuzehulp voor het selecteren voor de voor jou beste babyfoon.


Een goedkope babyfoon?

Voor een prijs rond de 40 euro heb je al een babyfoon. Dit betreft dan wel een babyfoon die alleen geluid weergeeft en geen beeld. Ook beschikt zo'n simpele goedkope babyfoon niet over de mogelijkheid hem op internet aan te sluiten. Wel hebben dit soort goedkope babyfoons tegenwoordig vaak een goede geluidskwaliteit door het gebruik van de DECT techniek die ook voor draadloze huistelefoons wordt gebruikt. Deze geeft een storingsvrij helder geluid en heeft een draadloos bereik van enkele honderden meters.

TIP: Hier vind je een overzicht met alle babyfoons die er verkrijgbaar zijn.


Babyfoons met camera

Ze zijn wat duurder, maar je kan je kindje er ook een stuk beter mee in de gaten houden. De babyfoons met camera. De handheld voor ouders heeft een kleurenscherm waarop je het beeld van de camera kunt zien. Goede babyfoons met camera hebben zelfs de mogelijkheid om via de handheld de camera in de kinderkamer te draaien en in te zoomen. Op de accu van de handheld te sparen wordt het beeld meestal uitgeschakeld (maar je kunt hem natuurlijk altijd weer aanzetten), maar goede babyfoons met camera beschikken over sensoren die het scherm aanzetten als er een beweging of geluid gedetecteerd wordt.

Babyfoons met wifi

Helemaal leuk wordt het als de babyfoon ook over wifi beschikt. Je koppelt deze dan aan je lokale netwerk en internet. Vervolgens kun je met een smartphone, tablet of computer altijd een kijkje nemen bij de kinderen. Ook al ben je op je werk of een feestje.

De beste babyfoon

Wat is voor jou persoonlijk de beste babyfoon? Dat kun je vinden bij de Babyfoon Keuzehulp die te vinden is op Beste Babyfoon Kopen. Daar vind je ook de beste winkels om babyfoons goedkoop te kopen en de top 10 van beste babyfoons van dit moment.

Zie ook: Meer tips baby
Foto: Luvion babyfoon


Onderwerpen:
Beste babyfoon kopen, wat is de beste babyfoon? goede babyfoons.

Menu :