Tips en informatie voor ouders

Home » » Twickto speelgoed

Twickto speelgoed

Aan het rijtje Lego, Meccano, K'nex en Banbao kunnen we een nieuwe naam toevoegen. Twickto is nieuw constructiespeelgoed dat in Nederland bedacht, ontworpen en gemaakt wordt. Twickto lijkt nog het meest op Meccano maar heeft zijn geheel eigen manier van bouwen.


Dat gebeurt bij Twickto via draaien en klikken. Twist en click in het Engels, daar is ook de naam Twickto van afgeleid.

Twickto bestaat uit bouwdozen waarmee diverse voertuigen en soms ook gebouwen kunnen worden gemaakt. Kijk hier voor al het Twickto speelgoed. Daarnaast bevat iedere bouwdoos dusdanig veel onderdelen dat je er ook eigen creaties mee kunt maken. Voor standaard bouwwerken worden in iedere doos bouwtekeningen meegeleverd.

Kijk de video hieronder voor meer informatie over het bouwen met Twickto speelgoed.
De eerste generatie Twickto speelgoed bestaat uit blokken en ronde koppelstukken die je aan elkaar kunt klikken. De bouwwerken die je er mee maakt kunnen heel groot worden.

De standaard ontwerpen bestaan vooral uit voertuigen. Alle mogelijke voertuigen, want auto's, vliegtuigen, helikopters, treinen, het is allemaal te maken. Ook zijn er grotere dozen waarmee je ook gebouwen kunt maken. Met iedere Twickto bouwdoos zijn meerdere standaard constructies te maken. Daarnaast kun je natuurlijk zelf je bouwplannen maken, net als bij Lego.

Kijk bij de bovengenoemde link voor al het Twickto speelgoed en alle prijzen.

Zie ook: Meer speelgoed tips
Menu :