Tips en informatie voor ouders

Home » » Hippe regenkleding kinderen

Hippe regenkleding kinderen


Op zoek naar een leuke regenjas voor kinderen? Bij de meeste kinderwinkels is er vaak weinig bijzonders te vinden. Echt spannend of origineel zijn de meeste regenjassen voor kinderen niet. Gelukkig zijn er ook uitzonderingen.


Kijk maar eens op Hip in de Regen. Daar vind je de leukste regenjassen voor kinderen. Heel vrolijke hippe regenjassen voor meisjes en jongens. Helemaal niet saai, nee verre van dat!

Bij Hip in de Regen vind je de regenjassen van topmerken als Happy Rainy Days, Amber, Bien a Bien en Tretorn. Jassen die je zoon of dochter niet alleen droog houden maar die er ook heel erg leuk uitzien. Vrolijk en hip.

Happy Rainy Days voor kinderen

Een heel bekend merk voor hippe regenkleding is Happy Rainy Days. Helaas maakt deze fabrikant niet langer regenkleding voor kinderen, maar bij Hip in de Regen vind je de laatste voorraden. Deze worden voor de helft van de prijs verkocht!Koreaanse regenkleding voor kinderen

In opkomst is de Koreaanse regenkleding. Dit zijn unieke regenjassen met een retro look. Hip in de Regen verkoopt deze regenkleding voor kinderen sinds kort ook. Kijk maar eens op die site hoe de leukste Koreaanse regenkleding voor kinderen er uitziet.

Zie ook: Meer leuke kinderkleding
Menu :