Tips en informatie voor ouders

Home » , » Campingbedjes met uitgang

Campingbedjes met uitgang


Als een peuter wat ouder en daarmee groter en zwaarder wordt kan het problematisch worden om hem of haar uit een campingbedje te tillen. Het is dan erg handig als het campingbedje over een uitgang beschikt via welke de peuter zelf het bedje kan verlaten. Natuurlijk moet dit kruipluik wel veilig te sluiten zijn.


Heb je problemen met je rug? Of passen opa en oma vaak op? Dan is een campingbedje met uitgang wel zo handig om te voorkomen dat je moet tillen. Campingbedjes (of beter gezegd reisbedjes) gaan vaak mee uit logeren of op familiebezoek zodat de baby of peuter een goede plek heeft om te slapen. Ook is zo'n campingbed uitstekend als box te gebruiken.

Voor een baby is de zij-uitgang nog niet nodig. Deze is nog niet zwaar en ligt bovendien vaak nog hoger in het campingbedje (mits deze in hoogte in te stellen is). Maar kleine baby's worden groot, en dan wordt een eigen uitgang ineens heel praktisch. Hou er dus ook vast rekening mee als je een campingbedje voor een kleine baby koopt.

Deze campingbedjes hebben een uitgang

Campingbedjes met een kruipluik zien we dan ook steeds vaker. Ze worden onder andere gemaakt door Hauck, Koelstra, Deryan, Tectake en Baninni. Kijk bij alle campingbedjes met een uitgang voor een totaal overzicht met alle prijzen, specificaties, reviews en ervaringen. Het luik is altijd aan de buitenkant te openen, meestal door middel van een rittsluiting.

Zie ook:

Foto: Hauck


Menu :