Tips en informatie voor ouders

Home » , » Campingbedjes, in hoogte verstelbaar

Campingbedjes, in hoogte verstelbaarHet is bij een campingbedje (reisbedje) erg handig als je het campingbedje in hoogte kunt verstellen. Het bedje is dan namelijk voor zowel baby's als peuters erg goed te gebruiken. Vaak heb je bij deze in hoogte verstelbare campingbedjes de keuze uit twee verdiepingen.


Voor de baby kun je het bedje dan in de hoge stand zetten. De baby ligt dan bovenin het campingbedje en je kan er goed bij. Maar zodra het kindje gaat kruipen kan die hoge stand gevaarlijk worden. Je wil immers niet dat de kleine er uit kiepert.

Dan gaat het campingbedje in de lage stand. Eenmaal peuter kan de kleine dan ook staan zonder er uit te vallen. Handig, want campingbedjes worden niet alleen als bedje gebruikt maar vaak ook als box.

In hoogte verstelbare campingbedjes

De mogelijkheid van gebruik in meerdere hoogtes is daarom erg aantrekkelijk bij een campingbedje dat je voor een baby koopt. Je weet dan dat je er nog jaren plezier van kunt hebben. Kijk bij alle in hoogte verstelbare campingbedjes bij welke reisbedjes dit mogelijk is. Vele bekende merken waaron Koelstra, Hauck, Nuna, Titanium Baby, Baninni en Safety 1st maken van dit soort in hoogte te verstellen campingbedjes.

Vooral de campingbedjes met verstelbare bodem van Hauck (foto bovenaan) komen goed uit de test. Kijk maar bij de testen van campingbedjes op TestResults.nl.

Ook dit zijn handige eigenschappen

Voor baby's kan het bij zo'n campingbedje ook erg handig zijn als je deze niet alleen als bedje en box kunt gebruiken, maar ook als commode. Daarvoor kun je bij sommige campingbedjes gebruik maken van een meegeleverd verschoon-plateau.

En voor peuters kan het handig zijn als het reisbedje over een opening beschikt via welke ze zelf uit het campingbedje kunnen kruipen. Natuurlijk moet deze kruip-uitgang wel goed van buitenaf af te sluiten zijn, want anders kun je het bedje niet als box gebruiken.

Zie ook: Alle tips campingbedje
Menu :