Tips en informatie voor ouders

Home » , » Pop-up campingbedjes

Pop-up campingbedjes


Het pop-up campingbedje is een reisbedje dat steeds populairder wordt. Dat komt niet alleen doordat je ze razendsnel op kunt zetten (ze klappen zichzelf uit, dus in één of twee seconden ben je klaar), maar ook door hun vorm. Een pop-up campingbed ziet er namelijk uit als een tentje.

De voordelen van een pop-up campingbedje zijn naast de snelheid en gemak van het opzetten, de hoge funfactor voor kinderen, de bescherming tegen zon, insecten en muggen en het gemak om deze campingbedjes ook buiten te gebruiken. Bijvoorbeeld op het strand of in het bos. Ben je ergens aan het recreeren en de baby of peuter is aan een slaapje toe, dan kan deze gewoon de "tent¨ in.

De beste pop-up campingbedjes

Maar ook in huis is een goed pop-up campingbedje ook prima te gebruiken. Deze moet dan wel beschikken over een degelijk matrasje want anders ligt de kleine te hard op de vloer. Een goed pop-up reisbedje beschikt dan ook over een goed matras. Kijk bij de campingbedjes testen
wat de beste pop-up campingbedjes zijn.

Overzicht alle pop-up bedjes

Wil je weten wat er allemaal aan pop-up campingbedjes te koop is? Kijk dan in het overzicht van alle pop-up campingbedjes. Daar vind je alle gangbare modellen met hun prijs, specificaties en andere informatie zoals reviews en ervaringen van gebruikers van de bedjes.

Vooral het Nederlandse merk Deryan is toonaangevend in deze pop-up campingbedjes. Ook het reisbedje op de foto bovenaan dit artikel betreft een Deryan campingbedje. Ook Aeromoov maakt goede pop-up campingbedjes.

Je vindt al deze campingbedjes met hun prijzen en specificaties in het bovenstaand overzicht met alle pop-up campingbedjes.

Zie ook: Alle tips campingbedje
Menu :