Tips en informatie voor ouders

Home » » Nekkussens voor in auto, vliegtuig, enz.

Nekkussens voor in auto, vliegtuig, enz.Kinderen willen nogal eens in slaap vallen in de auto, maar dit zittende slapen kan een behoorlijk belasting zijn voor hun nek. Voorkom nekklachten bij kinderen en geef ze in de auto een nekkussen. Ook volwassenen gebruiken steeds vaker nekkussens, in de auto, maar ook in de trein, bus of vliegtuig.

Een tukje doen in de auto, bus, trein of het vliegtuig? Dat gaat een stuk comfortabeler met een nekkussentje. En zo'n nekkussen koop je al onder een tientje.

Verschillende soorten nekkussentjes

Je hebt nekkussens van memory-foam (traagschuim), nekkussentjes gevuld met kleine kunststof bolletjes en opblaasbare nekkussens. De laatste zijn vooral handig in het vliegtuig omdat ze na gebruik nauwelijks ruimte innemen in de bagage. Ga je met het gezin op vliegvakantie? Zorg dan voor deze handige opblaasbare nekkussentjes.

In de auto is ruimte minder kostbaar, en dan kun je kiezen voor een comfortabel zacht nekkussen met vulling. Deze vulling kan bestaan uit veerkrachtige kunststof bolletjes maar ook uit memory-foam (traagschuim). Dat laatste is een materiaal dat zich heel goed vormt en zijn vorm goed vasthoudt. Memory-foam wordt ook gebruikt bij gewone kussens, matrassen en zelfs schoenen.

>>> TIP: Kijk bij de top vijf van nekkussens voor de beste en meest populaire nekkussens van dit moment.


Zie ook: Meer tips kinderen in de auto
Foto: Simply Good nekkussen
Menu :