Tips en informatie voor ouders

Home » » Een plaspotje voor onderweg (reispotje)

Een plaspotje voor onderweg (reispotje)


Mamma ik moet plassen! En net nu je zo lekker onderweg was. Maar stoppen hoeft niet, tenminste niet als je een handig plaspotje voor onderweg in de auto hebt staan.

Met zo'n plaspotje (reispotje) kan onderweg altijd en overal geplast worden. Je hoeft niet op zoek naar een toilet. Je hoeft alleen even te stoppen. De kleine doet een plas, en rijden maar weer.En mocht je niet in de gelegenheid zijn om te stoppen, dan kan er bij een goed reispotje ook onder het rijden geplast worden. Als je niet in de gelegenheid bent om het potje meteen schoon te maken kun je deze dan tijdelijk vacuĆ¼m afsluiten, zonder kans op lekken en zonder nare geurtjes.

Hier vind je deze plaspotjes voor in de auto. Het zijn allemaal reispotjes van het merk My Carry dat goede kwaliteit tegen heel betaalbare prijzen levert.


Al hun potjes zijn heel licht en voorzien van een ruim reservoir (volwassenen kunnen ze in een noodgeval ook gebruiken). Alle plaspotjes zijn zo ontworpen dat ze maar weinig ruimte innnemen en een kind kan ze als een koffertje meenemen. Uitgeklapt zijn ze makkelijk aan het deksel vast te houden en antislip zorgt voor stabiliteit tijdens het plassen. Ook de spatrand zorgt er voor dat er niet gekliederd wordt, het voorkomt spatten bij plassende jongetjes.


Er zijn heel verschillende plaspotjes voor onderweg van mobiele plaspotten (zie boven) tot meer bescheiden plaspotjes in bekerformaat.

Kijk bij het bovenaan genoemde overzicht voor alle mogelijkheden en prijzen.

Foto's: MyCarry
Menu :