Tips en informatie voor ouders

Home » » Al je schoolspullen goedkoop op 1 website

Al je schoolspullen goedkoop op 1 website


Back to school is een kreet die we aan het eind van de zomervakantie bij veel winkels tegenkomen. Onder deze naam promoten ze al hun spullen voor scholieren. Meestal stelt dit maar weinig voor. Maar er is ook een Cool to School. En daarin vind je werkelijk alles voor school en scholieren tegen superlage prijzen!


Cool to School is een speciale winkel die door Bol.com samen met een groot aantal partners is opgezet. Kijk bij Cool to School voor alles dat je op school en gedurende het komende schooljaar nodig hebt. Want in Cool to School vind je werkelijk alles aan schoolspullen. Een rugtas, schoolboeken, een nieuw bureau, een rekenmachine, een schoolagenda, schrijfmappen, kaftpapier, schriften, maar ook een voordelige schoolfiets, een laptop, een lunchbox of een hoofdtelefoon voor als je naar school fietst.

Niet alleen Bol.com biedt al deze schoolspullen zelf aan, maar er zijn ook gespecialiseerde partners die hun producten via deze Bol winkel aanbieden. Dat heeft een enorm assortiment tot gevolg, en vaak nog goedkoop ook. Maak bijvoorbeeld een keuze uit duizenden schooltassen of honderden schoolagenda's. Bij Cool to School kan het.

Zie ook: Meer tips schoolspullen
Menu :