Tips en informatie voor ouders

Home » » Fietsstoeltjes goedkoop online kopen. De beste winkels

Fietsstoeltjes goedkoop online kopen. De beste winkels


Fietsstoeltjes zijn onmisbaar voor ouders die kinderen hebben in de peuter- of kleuter-leeftijd. Net zelden rijden jonge ouders zowel met een voorzitje als een achterzitje op de fiets rond.


Daarbij is het erg belangrijk dat het fietsstoeltje van goede kwaliteit is. Gelukkig zijn er goede merken als GMG Yepp, Bobike en Polisport die goede en veilige fietsstoeltjes maken die er ook nog eens goed uit zien.

Deze fietsstoeltjes zijn bij veel winkels te koop. Ook online. De beste van deze winkels zijn door de consumentensite Beste Kopen verzameld in hun overzicht Beste winkels om fietszitjes te kopen. In dit overzicht vind je online winkels die een groot assortiment fietsstoeltjes leveren tegen lage prijzen. Fietsstoeltjes van onder andere de topmerken Bobike en GMG Yepp.


Over fietsstoeltjes

Kinderen kunnen mee op de fiets vanaf dat ze een half jaar zijn. Het fietsstoeltje moet dan wel geschikt zijn voor kinderen van deze leeftijd.

Je hebt drie soorten kinderzitjes. Fietsstoeltjes voor op de bagagedrager, fietsstoeltjes voor aan het stuur en fietsstoeltjes die je op de stang van de fiets kunt plaatsen. Deze laatste komen niet vaak voor.

Het fietsstoeltje aan het stuur is het leukst voor ouders en kind omdat het kind het beste uitzicht heeft en er het meeste contact is tussen ouder en kind. Het nadeel van fietsstoeltjes aan het stuur is echter dat ze alleen geschikt zijn voor de kleinste kinderen. Als kleuter worden ze te zwaar en te groot voor deze fietsstoeltjes.

Zie ook: Meer tips kinderen op de fiets
Foto: Bobike fietsstoeltjes
Menu :