Tips en informatie voor ouders

Home » » Wanneer gebruik je een zitverhoger (stoelverhoger)?

Wanneer gebruik je een zitverhoger (stoelverhoger)?


Op een gegeven moment wil je een kindje liever niet meer in een autostoeltje zitten, maar hij of zij is dan nog te klein om los op de achterbank te zitten. Een zitverhoger / stoelverhoger is dan een logische tussenstap.


Praktischer dan een autostoeltje

Niet alleen de kinderen maar ook de ouders zijn dan verlost van het autostoeltje, want een zitverhoger is veel praktischer dan zo'n lompe autostoel. Hou wel rekening met de nieuwe regels. Om een stoelverhoger in de auto te gebruiken in plaats van een autostoeltje moet het kindje minimaal 22 kilo wegen en minimaal 125 centimeter lang zijn. In de praktijk betekent dit dat kinderen vanaf een jaar of 5 a 6 een zitverhoger mogen gebruiken in plaats van een autostoel met achterleuning.

Stoelverhoger keuzehulp

Kijk bij beste autostoeltje kopen voor een overzicht van de beste winkels om een stoelverhoger (of autostoeltje) te kopen en voor een autostoeltje / zitverhoger keuzehulp. Met deze keuzehulp kun je heel makkelijk de voor jou beste zitverhoger vinden.


Goede stoelverhoger merken

Stoelverhogers voor in de auto zijn geschikt voor kinderen van 22 tot 36 kilo. Bekende merken die dit soort zitverhogers maken zijn All Ride, Safety 1st, Baninni, Titaniumbaby en Childwheels. Ook onder de naam van Disney worden er veel stoelverhogers voor in de auto uitgebracht. Deze zitverhogers zijn voorzien van kinderhelden als Cars, Frozen, Disney prinsessen, Mickey Mouse en Plains.Kijk bij het bovengenoemde Beste Autostoeltje Kopen voor de leukste en beste zitverhogers / stoelverhogers voor in de auto tegen de laagste prijs.
Menu :