Tips en informatie voor ouders

Home » » Een plaspotje (en al het andere voor plassen kinderen)

Een plaspotje (en al het andere voor plassen kinderen)

Penguin urinoir kinderen

Laten we het eens hebben over plassen (en meteen maar ook even over de grote bah). Hier zie je wat er allemaal op dat gebied te koop is. Maak kennis met plaspotjes (met en zonder muziek), WC verkleiners, opstapjes, luierbroekjes, plasbekers voor onderweg en nog veel meer voor kleine kinderen en hun kleine of grote boodschap. 

Op de website Plaspotje vind je werkelijk alles op dat gebied. En absoluut niet alleen plaspotjes, maar ook al het andere wat we hier boven noemen. Kijk op Plaspotje wat er allemaal te koop is. 

Hieronder kijken we kort naar alle mogelijkheden.

Plaspotjes

Het zal je niet verbazen, maar in eerste instantie vind je op Plaspotje natuurlijk veel plaspotjes. Heel bijzondere potjes ook. Van eenvoudige standaard potjes, tot eer geavanceerde plaspotjes die bijvoorbeeld muziek afspelen zodra er een kindje op de zetel gaat zitten. Dat maak het plassen of poepen leuk en helpt bij het zindelijk worden!

Helemaal leuk is het "intelligente Potty" die niet alleen een plasbevorderend lopende kraan geluid maakt zodra het kindje begint te plassen, maar waarbij Pappa of Mamma ook nog eens een boodschap kunnen inspreken die de kleine uitgebreid complimenteert als hij of zij klaar is. Zo is zindelijkheidstraining een feestje!

Intelligent Potty potje kinderen

Intelligent Potty potje kinderenAndere leuke kinderpotjes zijn de plas potjes in de vorm van een urinoir of een echte WC. Of het pinguïn urinoir. Heeft het kindje moeite met zitten op het potje? Kies voor voor een ergonomisch gevormde plaspot. Deze zitten heel comfortabel.

Kortom Plaspotje biedt heel veel verschillende leuke en goede potjes voor kinderen. Plaspotjes die heel effectief zijn bij zindelijkheidstraining. 

Safety 1st plaspotje met uitneembare pot

Safety 1st plaspotje met uitneembare pot


Potjes voor onderweg

Je vindt er ook goede potjes voor onderweg. Handig want we hoeven je als ouder niet uit te leggen dat kleine kinderen vaak en altijd op de meest ongewenste momenten moeten plassen. En dat de nood dan meteen hoog is! Een goed plaspotje of plasflesje (urinaal) kan dan de redder in de nood zijn. Ook deze plaspotjes en plasflesjes voor onderweg kun je op de Plaspotje website vinden.

Ook WC verkleiners, toilet opstapjes en meer handige hulpmiddelen voor zindelijkheidstraining zijn ook in de Plaspotje webwinkel te vinden. 

Nog veel meer plaspotjes

Vind je op de Plaspotje website niet je gewenste plaspotje? Kijk dan bij de aanbiedingen van nog meer potjes kinderen voor meer dan 300 andere leuke en goede plaspotjes.
Menu :