Tips en informatie voor ouders

Home » » De beste disco lamp

De beste disco lamp

Beste disco lamp test

Op heel veel kinderkamers is hij te vinden, de disco lamp. Vaak is dat nog de standaard discobal. Maar ook de discolamp is met zijn tijd meegegaan. Er zijn, verbazend goedkoop, veel leuke disco lampen te koop die meer kunnen dan de gewone discobal.

De leukste disco lampen van dit moment zijn te vinden in het overzicht beste discolampen van de website Het Leukste Speelgoed. Kijk daar voor de leukste disco lampen van dit moment, al hun mogelijkheden, hun specificaties en hun laagste prijzen. Maar ook met reviews, ervaringen van gebruikers en veel foto's van honderden discolampen.

Wat kan een moderne disco lamp?

De klassieke disco lamp kan niet meer dan draaien en waarbij het licht door verschillende kleuren glas schijnt zodat je bewegende kleuren op wanden, vloer en plafond krijgt. Heel leuk, en daarom is ook de klassieke disco lamp nog steeds in de bovenstaande lijst met beste disco lampen te vinden.

Maar de aller beste disco lamp uit de lijst kan meer dan dat. Deze maakt gebruik van led lampen in verschillende kleuren. Omdat led verlichting nauwelijks stroom gebruikt is het geen enkel probleem om een discolamp te voorzien van tientallen led lampjes. Dit maakt veel meer lichteffecten mogelijk gekleurd glas zonder dat de led disco lamp meer stroom gebruikt.

Beste discolamp


Maar er is met de beste disco lamp uit de bovenstaande discolamp test van Het Leukste Speelgoed nog veel meer mogelijk. De extra lichtshow mogelijkheden die de led verlichting biedt kunnen worden aangestuurd via een afstandsbediening. Zo kan een kind de lichtshow zelf bedienen en aansturen. Ook vanuit bed of vanuit een andere plek.

En zo kan een kind voor zijn vriendjes en vriendinnetjes een coole lichtshow geven.

Maar de beste disco lamp uit de test kan nog meer. Deze is namelijk voorzien van een microfoontje. De disco lamp kan het dus horen als er muziek in de kamer wordt afgespeeld. en op basis van deze muziek kan de beste disco lamp een showtje weg geven. 

Kortom, de beste disco lamp kan heel wat meer dan een standaard discobal. En dat allemaal voor minder dan 20 euro. Het is dus niet vreemd dat bij de laatste verkoopcijfers de discobal weggevaagd wordt door deze moderne opvolger met veel meer mogelijkheden.

Kijk in het bovenstaande overzicht met beste disco lampen volgens Het Leukste Speelgoed voor de beste disco lamp en andere goede disco lampen uit hun test. Je vindt daar alle prijzen en mogelijkheden.

Zie ook:

Samenvatting:
Kijk hier voor de beste disco lamp en andere leuke en goede disco lampen. De discolamp heeft de laatste jaren een grote ontwikkeling doorgemaakt. Door het toepassen van led lampen en muziek herkenning. Toch is een goede disco lamp nog steeds een goedkope gadget voor de kinderkamer, maar dan met veel meer mogelijkheden!

Menu :