Tips en informatie voor ouders

Home » , » Beste draagzak: Deze draagzakken hebben de maximale waardering

Beste draagzak: Deze draagzakken hebben de maximale waardering


Een draagzak is een handig hulpmiddel op de baby te vervoeren. En bovendien een leuke manier van vervoeren, want bij een draagzak heb je veel meer contact met de kleine dan bij een kinderwagen. Hier kijken we naar de beste draagzakken volgens hun gebruikers.


Want niemand kan de kwaliteit en het praktische gemak van een draagzak zo goed beoordelen als de ouders die zo'n draagzak zelf voor hun baby gebruiken.

Kijk bij alle draagzakken met de hoogste waardering voor alle draagzakken die van hun gebruikers de maximale (5 sterren) score hebben gekregen.

Wat meteen opvalt zijn de grote prijsverschillen tussen de verschillende draagzakken. De prijzen van deze beste draagzakken beginnen bij een euro of 35. Voor dat geld heb je bijvoorbeeld een buikdrager van Baninni zoals je hieronder ziet.Populair zijn de draagzakken van BabyBjörn, maar deze vallen wel in een andere prijsklasse. Voor een draagzaak van dit topmerk betaal je al snel een euro of 90, voor een luxe variant zelfs het dubbele.

Hieronder zie je zo'n luxe draagzak van BabyBjörn waarmee je de baby op de buik (zowel met gezicht naar voren als naar achteren) als op de rug gedragen kan worden. De rugzak is gemaakt van een luchtige en zachte stof die zowel comfortabel als sterk is.Op de foto helemaal bovenaan dit artikel zie je ook deze BabyBjörn rugzak (als buikdrager), maar dan in de praktijk.

Zelf je beste draagzak kiezen

In het bovengenoemde overzicht met best gewaardeerde draagzakken kun je zelf je wensen en eisen aanvinken. Want de beste draagzak voor de één is niet dezelfde beste draagzak als voor de ander. Je kunt bijvoorbeeld aanvinken voor welke leeftijd kindje de draagzak geschikt moet zijn en het gewicht van het kind (hou daarbij rekening met eventueel toekomstig gebruik). Ook kun je aangeven dat de draagzak geschikt moet zijn als buikdrager, rugdrager en / of heupdrager.

Ook kun je voorkeuren voor merken aangeven, en (heel belangrijk) de maximale prijs. Want niet iedereen wil meer dan 100 euro uitgeven voor een babydrager, ook al is dit de beste draagzak.

Kijk in het bovenstaand overzicht voor alle met het maximaal aantal sterren beoordeelde draagzakken, hun mogelijkheden, hun specificaties en hun prijzen.

Zie ook: Meer baby tips

Menu :