Tips en informatie voor ouders

Home » , » Vijf beste babyfoons

Vijf beste babyfoons


Hier kijken we naar de beste babyfoons in diverse categorieën. Van eenvoudige babyfoons met alleen geluid tot luxe babyfoons met camera en app.


Hieronder vind je deze top vijf van beste babyfoons. Kijk in het overzicht babyfoons voor de actuele winkelprijzen en alle informatie over deze babyfoons.

Beste goedkope babyfoon: Alecto DBX-85

Wil je de kosten laag houden en heb je geen behoefte aan een babyfoon die gebruik maakt van een videocamera. Dan is de Alecto DBX-85 een goede keuze. Deze babyfoon werkt alleen met geluid en reageert zodra het kindje een geluid maakt. Verder is het een babyfoon zonder poespas, maar wel een betrouwbare babyfoon met een goed bereik (300 meter buitenshuis en 50 meter binnenshuis), terugspreekfunctie en natuurlijk draadloos.

Beste babyfoon zonder camera: Philips Avent SCD560

Ook deze Philips babyfoon mist de camera, maar houdt de kleine wel prima in de gaten als het op geluid aankomt. Zijn gevoelige microfoon vangt ieder murmeltje en hikje op en ook de doorgifte van het geluid is kristalhelder en van hoge kwaliteit. Evenals bij de bovenstaande Alecto wordt er gebruik gemaakt van de draadloze DECT techniek die ook voor draadloze huistelefoons wordt gebruikt. De ECO-modus spaart stroom en dus ook batterijen.Ten opzichte van de Alecto biedt deze Philips babyfoon onder andere extra's als een temperatuursensor die waarschuwt als de temperatuur in de kinderkamer veranderd eb van afstand te starten slaapliedjes om de kleine met een muziekje te kalmeren. Als je buiten het bereik van de babyfoon komt geeft de ouder-unit een waarschuwing en deze slaat ook alarm als de batterij van de babyfoon leeg dreigt te raken.

Deze babyfoon is zowel door Kieskeurig, Bol als de Consumentenbond als beste getest.

Beste goedkope camera babyfoon: Luvion Easy 

Voor nog geen 90 euro koop je deze goede babyfoon met camera en met een videoscherm op de ouder-unit. Op dit schermpje kun je precies zien wat er in de babykamer of kinderkamer gebeurt. Deze digitale babyfoon geeft een klein maar duidelijk beeld en beschikt over zowel audio-activatie als beeld-activatie. Hij reageert dus zowel op geluid als op bewegingen. Een nachtlampje en slaapliedjes ontbreken op deze goedkope camera babyfoon.Beste camera babyfoon (zonder app): Alecto DVM-700

Deze Alecto is een echte topper onder de moderne babyfoons. Met een voor een camera babyfoon ver bereik, een voor een babyfoon groot scherm (9 inch) en voor zijn prijs veel mogelijkheden (kijk in het bovenstaand overzicht voor de actuele winkelprijs).

De infrarood camera zorgt er voor dat de camerabeelden ook 's nachts goed te zien zijn en de camera is met tap en swipe bewegingen op het display van de ouder-unit makkelijk te beheren. Zo kun je door de camera te draaien de hele kinderkamer in beeld brengen.


Terugspreekfunctie, nachtlampje, beeldactivatie, geluidsactivatie, slaapliedjes, temperatuursensor, alles is aanwezig op deze beste babyfoon. Op één ding na, de bediening per app, maar daar hebben we de vijfde babyfoon uit deze lijst voor.

Beste camera babyfoon met app: Alecto DIVM-550 HD Wifi 

Deze babyfoon met camera van Alecto beschikt over Wifi zodat je deze met het draadloze netwerk kunt verbinden, en zodoende kan deze Alecto babyfoon ook een internet connectie maken. En dat betekent weer dat je op je smartphone via een app de beelden van deze camera kunt bekijken en het geluid kunt beluisteren. Zijn de vier bovenstaande babyfoons alleen in de nabijheid van de kleine te gebruiken, met deze beste babyfoon blijf je overal op de hoogte, waar je ook bent, zolang je smartphone maar een internetverbinding heeft.Er wordt ook een ouderunit met 5 inch scherm meegeleverd zodat je de babyfoon zowel kunt gebruiken vanaf deze unit al vanaf smartphones en tablets.

Kijk bij het bovenaan genoemde overzicht met alle babyfoons voor de actuele lage winkelprijs van al deze (en andere) babyfoons.

Meer goede babyfoons en de beste winkels om goedkoop een babyfoon te kopen vind je op Beste Babyfoon Kopen met onder andere de beste babyfoons uit de test, de goedkoopste aanbieders en een handige keuzehulp voor bij het vinden van je persoonlijk beste babyfoon.

Zie ook: Alle tips baby
Foto boven: Alecto


Onderwerpen:
Beste babyfoons, goede babyfoons.
Menu :