Tips en informatie voor ouders

Home » » Koptelefoon voor kinderen. Veilig en licht.

Koptelefoon voor kinderen. Veilig en licht.


Kinderen en koptelefoons zijn een gevaarlijke combinatie. Kinderoren zijn heel kwetsbaar, en kinderen kunnen op een onbewaakt moment het geluid te hard zetten.

Overzicht koptelefoons kinderen

Diverse bekende en minder bekende elektronicamerken brengen speciale koptelefoons voor kinderen op de markt. Ze kun je allemaal vinden in het overzicht met alle koptelefoons kinderen. Daar vind je onder andere kinderkoptelefoons van JVC, JBL, Philips, Thomson en andere merken. Je kunt er niet alleen alle specificaties en prijzen vinden, maar ook gebruikerservaringen en reviews. En door je wensen aan te vinken kun je er makkelijk het voor jouw kind beste koptelefoon vinden.

Populair zijn de  JVC Tinyphones koptelefoons voor kinderen. Hieronder kijken we naar deze kinderkoptelefoons.

Volume is begrenst

De koptelefoons zijn namelijk begrenst op een veilig 85dB/1mW volume. Dat is een volume dat de kinderoortjes kunnen verdragen. Zo kun je je kinderen met een gerust hart laten gamen, een film laten bekijken of muziek laten luisteren met een hoofdtelefoon op.

Bovendien zijn de JVC Tinyphones koptelefoons voor kinderen afgestemd op een kleiner kinderhoofdje. Ze zijn licht en comfortabel om te dragen, en ze zijn verkrijgbaar in veel vrolijke kleurcombinaties met stickers om hte geheel nog mooier te maken.

En het geluid van de JVC Tinyphones is ook nog eens heel goed, terwijl deze koptelefoon voor kinderen goedkoop te koop is. Kijk maar in het bovenstaand overzicht met alle koptelefoons kinderen.

Zie ook: Meer elektronica kinderen tips
Foto: JVCOnderwerpen:
Veilige koptelefoon kinderen, veilige hoofdtelefoon kinderen, koptelefoons kind, hoofdtelefoons kleine kinderen, kinderkoptelefoons.
Menu :