Tips en informatie voor ouders

Home » » Draagzak, buikdrager, rugdrager en andere babydragers

Draagzak, buikdrager, rugdrager en andere babydragers


Online zijn er alle soorten babydragers te koop, tegen vaak heel scherpe prijzen. Koop daarom online je babydrager en spaar veel geld uit.

Op zoek naar een goede draagzak, buikdrager of rugdrager? Je vindt ze allemaal in het overzicht met alle babydragers. Kijk daar voor alle babydragers, alle prijzen en specificaties en bovendien veel reviews en gebruikerservaringen. Bovendien kun je door je wensen en eisen aan te vinken makkelijk de voor jou beste babydrager tegen de laagste prijs vinden.

Draagzak, buikdrager en rugdrager

Babydragers komen in verschillende soorten voor. Ten eerste is er de draagzak, buikdrager of draagdoek. Deze babydrager is populair bij de baby zelf omdat deze voldoet aan de behoefte van de baby aan lichaamscontact en geborgenheid. Ook heb je bij deze vorm babydrager veel meer contact met de baby. Je kunt de baby op verschillende manieren in een draagzak plaatsen. Liggend en zittend, met het gezicht naar je toe, of juist met het gezicht naar voren.

Een andere vorm van babydragers is de rugdrager. Deze kan veel langer gebruikt worden dan een draagzak. Vooral bij wat grotere baby's is de rugdrager interessant. Bij een rugdrager heb je de minste last van het gewicht van de baby.

Bekende merken babydragers zijn Baby Bjorn, Chicco, Hauck, Vaude en BabyMoov.


Zie ook: Meer tips om de baby te vervoeren
Foto: Lodger Shelter babydrager
Menu :