Tips en informatie voor ouders

Home » » Fisher Price Little People speelgoed voor peuter en kleuter

Fisher Price Little People speelgoed voor peuter en kleuter


Fisher Price Little People is een soort Playmobil voor peuters en kleuters. Het is veilig voor de kleintjes en past helemaal in hun belevingswereld.

Speelgoedgigant Mattel is fabrikant van bekende speelgoedmerken als Barbie en Hot Wheels. Voor de allerkleinsten hebben ze een apart merk: Fisher Price.

Leuk en verantwoord speelgoed voor kleine kinderen

Fisher Price is met zorg ontwikkeld speelgoed. Verantwoord speelgoed ook. De kleuren en geluiden van Fisher Price prikkelen de baby's en peuters.

Fisher Price Little People kun je zien als een soort Playmobil, maar dan voor kleinere kinderen. Het zijn kleine poppetjes die bijvoorbeeld rondscheuren in relatief nog kleinere auto's (Fisher Price Little People Wheelies). Ook andere voertuigen zijn beschikbaar voor de Little People zoals de Little People Tractor, een vliegtuig en de Muzikale Dierentuin Trein.

Ook zijn er vele Fisher Price Little People speelsets zoals het Boerenerf, de Voel en Ontdek Boerderij, de Grappige Hellingen Garage en de Spin 'n Sparkle Car Wash.

Online Fisher Price Little People kopen

Ben je op zoek naar een adres om goedkoop Fisher Price Little People te kopen, en wil je daarbij kiezen uit een breed assortiment Fisher Price Little People? Kijk dan in het overzicht met aanbiedingen van Fisher Price Little People speelgoed.

Zie ook: Meer speelgoed tips
Menu :