Tips en informatie voor ouders

Home » , » Chicco baby speelgoed

Chicco baby speelgoed


Chicco is een Italiaans merk dat alles voor baby's en peuters maakt. Hun productlijn omvat onder andere buggies, autostoeltjes en buikdragers, maar ook veel leuk babyspeelgoed en peuterspeelgoed. Over dat speelgoed voor babies en peuters gaat het hier.TIP: Kijk bij alles van Chicco voor aanbiedingen van al het Chicco speelgoed en accessoires van dit topmerk in artikelen voor kleine kinderen.

Chicco babyspeelgoed

Chicco maakt leuk, eenvoudig en vooral veilig speelgoed voor baby, dreumes en peuter. Het is speelgoed om het kind te stimuleren, te leren coördineren, te fascineren, en uit te dagen.

Speelgoed pasgeboren baby

Het Cicco babyspeelgoed begint al direct na de geboorte. Er zijn muziek mobielen, muziekdoosjes en speelkleden die de zintuigen van de allerkleinsten stimuleren.

Speelgoed baby 3 maanden

Vanaf drie maanden gaan de visuele vaardigheden zich ontwikkelen en Chicco speelt hier op in met speelgoed met felle kleuren, beweging en geluid. Denk hierbij aan telefoontjes met geluid, rammelaars, bromtollen e.d.

Speelgoed baby 6 maanden

Vanaf zes maanden wordt de coördinatie van de handjes en voetjes ontwikkeld. Hiervoor zijn speeltjes voor in de box en voor in bad met activiteiten en geluiden.

Speelgoed baby 9 maanden

Voor na negen maanden is er speelgoed die inspeelt op de betere coördinatie en bewegingen van de baby. Zoals sleutelhuisjes, vormpjes en een geluidentrein.

Speelgoed baby 12 maanden

Voor kindjes vanaf 12 maanden is er speelgoed die inspeelt op de eerste stapjes van de kleine zoals een Chicco loopauto en een Chicco looptrein. Ook is er voor deze leeftijdsgroep Chicco speelgoed om te trainen met woordjes, cijfers, kleuren en om dieren te herkennen.

Chicco speelgoed kopen

Op zoek naar goede winkels die voordelig Chicco babyspeelgoed en peuterspeelgoed verkopen? Kijk dan in het overzicht Beste Online Speelgoedwinkels.

Zie ook: Meer tips baby

Menu :