Tips en informatie voor ouders

Home » » Tweedehands studieboeken en schoolboeken met korting

Tweedehands studieboeken en schoolboeken met korting


Studieboeken zijn behoorlijk duur. Tenminste als je ze op de normale manier bestelt. Gelukkig kan het goedkoper. Hier lees je hoe.

Studieboeken met korting

Bij Bol.com koop je al je studieboeken met korting in hun studieboekenwinkel. Hier vind je alle studieboeken die je nodig hebt. En je koopt ze er met korting. De korting op Nederlandse studieboeken bedraagt 5%. Op buitenlandse studieboeken wordt nog meer korting gegeven. Deze kortingen lopen op tot wel 30 procent. Bij Bol.com kun je meer dan twee en een half miljoen studieboeken kopen!

Goedkope tweedehands studieboeken

Maar in dezelfde studieboekenwinkel kun je ook tweedehands studieboeken kopen. Dan kan de korting helemaal ver oplopen. Ook het aanbod aan tweedehands studieboeken is bij Bol enorm groot en divers.

En heb je zelf nog studieboeken liggen van afgelopen jaar? Dan kun je deze via deze studieboekenwinkel ook zelf (laten) verkopen. Zo kun je nog geld verdienen aan je oude schoolboeken!

Meer voor school

In dezelfde winkel vind je ook al het andere dat nodig is voor school. Een schoolagenda, schriften, een schooltas, een laptop, maar ook kaftpapier of een nieuwe etui. Alles voor school en studie koop je hier!

Tips: Meer voor school
Menu :