Tips en informatie voor ouders

Home » » Kinderkleding persoonlijk laten bedrukken

Kinderkleding persoonlijk laten bedrukken


Je komt ze op braderieƫn volop tegen, kraampjes met kinderkleding met leuke teksten, cartoons en afbeeldingen. Grappig en leuk. Maar wist je dat je deze kinderkleding ook hele makkelijk zelf kan laten bedrukken. Met je eigen teksten, foto's en tekeningen?


Dat kan via deze aanbevolen websites waaronder Sorprentas waarvan de hier afgebeelde foto's afkomstig zijn.



Verzin en grappige toepasselijke tekst, zoek een grappige foto of laat je kind een tekening maken. Met het ontwerpprogramma stel je heel makkelijk je kinderkleding samen, en die laat je dan vervolgens maken. Dit gaat razendsnel, want binnen 4 dagen heb je via Sorprentas je persoonlijke en unieke kinderkleding in huis (in Belgiƫ binnen 5 dagen).



Niet alleen shirts, pyama's. truien, joggingbroeken, babybroeken, rompertjes, slabbetjes, jurkjes en andere kinderkleding kunnen zo naar eigen ontwerp bedrukt worden, maar ook onder andere producten zoals kussenhoezen, slaapzakjes en lakentjes. En niet alleen kleding voor baby's en kinderen maar ook voor hun pappa's en mamma's.



Deze persoonlijk ontworpen kinderkleding wordt vaak cadeau gedaan. De artikelen lenen zich daar goed voor en er zijn zelfs te personaliseren kraampakketten te koop. Kijk bij de Sorprentas voor alle mogelijkheden en prijzen.

Zie ook: Meer tips kindermode
Foto's: Sorprentas
Menu :