Tips en informatie voor ouders

Beste buggy kopen, aanbiedingen en tips

Een buggy is een populaire wandelwagen voor als het kindje wat ouder wordt. Een goede buggy is compact, wendbaar en makkelijk in te klappen en mee te nemen. Bij de winkels hieronder vind je de beste winkels voor goede buggy's tegen de laagste prijzen. Verder vind je op deze pagina de buggy top 10, de beste buggy's uit de test en een buggy keuzehulp.

Koop hier online goedkoop een buggy

Bij onderstaande winkels vind alle goed buggy's tegen aantrekkelijke prijzen.

Ben je op zoek naar een wandelwagen voor een kleinere baby? Kijk dan bij Beste Kinderwagen Kopen.


Buggy Keuzehulp

Ben je op zoek naar de voor jou persoonlijk beste buggy? Bij de Buggy Keuzehulp van Bol.com vind je alle informatie over meer dan 350 buggy's. Je selecteert er aan de hand van je wensen en eisen makkelijk en snel de voor jou beste buggy tegen de laagste prijs en je kunt reviews en ervaringen van gebruikers lezen.


Buggy top 10


Welke buggy's worden door ouders het meest gekocht? Kijk daarvoor in de buggy top 10 (en je kunt daar nog verder doorbladeren voor meer goede buggy's voor kinderen).


De beste buggy uit de test

Wat is de beste buggy uit de test? Wat is de beste koop? Op TestResults.nl vind je bij de testen van buggy's en kinderwagens alle testwinnaars en andere beste buggy' uit de tests.


Informatie en tips buggy's

Op kijk op  vervoer van kinderen voor tips met alles dat met het vervoeren van kinderen te maken heeft. Met de kinderwagen of met de buggy, maar ook met de draagzak, in een autostoeltje of fietsstoeltje, met de fietskar of op een andere manier.


Menu :