Tips en informatie voor ouders

Home » » Praten met je kind of puber. De beste spellen

Praten met je kind of puber. De beste spellen


Praten met je kinderen valt niet mee, en zodra ze puber zijn lijkt het vrijwel onmogelijk. "Ja, goed" lijkt het hoogst haalbare. Maar, goed nieuws, er zijn spellen die je helpen om op een relaxte manier een gesprek met je kind of puber tot stand te brengen. Hier de beste van deze hoe-krijg-ik-mijn-kiddo-aan-het-praten spellen.


Om kinderen en pubers aan het praten te krijgen zijn de juiste vragen en onderwerpen nodig. Geloof het of niet, maar dat is best een studie. Je moet de juiste vragen op de juiste manier stellen om kinderen aan het praten te krijgen. Maar je kunt niet van iedere ouder verwachten dat deze over dit soort specialistische kennis beschikt.

Gelukkig zijn er spelletjes die ouders daarmee helpen. Niet jij, maar het spel stelt de vragen, en dat doen deze spellen op een op en top doordachte manier. Een manier waaraan een puber zich niet stoort en dat een kind tot praten aanzet, maar dat hen niet doet dichtslaan.

Bij dit soort spellen worden relaxte vragen afgewisseld met vragen met minder inhoud. En dat op een manier dat alles relaxte, vrolijke en speelse manier aan de orde wordt gesteld. Maar wel een heel effectieve manier.

Kijk hier voor de beste spellen om kind en puber te laten praten.
Menu :