Tips en informatie voor ouders

Home » » Single reizen, ook voor alleenstaande ouders

Single reizen, ook voor alleenstaande ouders


Ben je een alleenstaande vader of alleenstaande moeder? En lijkt het je leuk nieuwe mensen te ontmoeten tijdens een vakantie? Maar wil je ook met je kinderen op vakantie? Dan is een single reis voor alleenstaande ouders misschien wat voor je. Er zijn heel leuke vakanties voor éénouder gezinnen te boeken.


Veel alleenstaande ouders vinden het veel leuker om in de vakantie met een groep andere single ouders op te trekken dan met stelletjes. Het nadeel van een vakantie tussen "complete" gezinnen is dat een single ouder zich dan al snel de man of vrouw zonder partner voelt. Bij andere alleenstaande moeders en vaders heb je dat gevoel niet. Er is meer sprake van gelijkwaardigheid en herkenbaarheid en soms willen er zelfs vonken overspringen tussen de alleenstaande mama's en pappa's.

>>> TIP: Wil je weten wat er allemaal aan vakanties voor single ouders bestaat? Kijk dan eens bij de aanbieders voor single reizen, voor de beste aanbieders op dit terrein.

Je ziet op bovenstaande site dat er een heel groot en vooral heel divers aanbod aan single reizen voor ouders is. Je hebt zomervakanties voor éénouder gezinnen, maar ook weekendjes weg, stedentrips, kampeervakanties en rondreizen. Ver weg, maar ook gewoon in Nederland.

Natuurlijk zijn alle locaties, faciliteiten en programma's berekend om gezinnen met kinderen. Het zijn vakanties die zowel voor de ouder als de kinderen leuk en gezellig zijn.
Menu :