Tips en informatie voor ouders

Home » » Een geschikte koptelefoon voor kinderen

Een geschikte koptelefoon voor kinderen


Let op! De gemiddelde hoofdtelefoon is gemaakt voor volwassenen en niet voor kinderen. Sterker nog, eigenlijk zijn deze helemaal niet geschikt voor kinderen. Zet de kids dus niet zomaar een gewone koptelefoon op maar een koptelefoon geschikt voor kinderen.

Volumebeperking

De belangrijkste eis waar een geschikte koptelefoon voor kinderen aan moet voldoen is dat er volumebeperking op zit. Deze volumebeperking moet er voor zorgen dat het geluidsniveau nooit boven de 18 decibel uit kan komen. Dit geluidsniveau is veilig voor de kwetsbare kinderoren. En kinderen mogen deze beveiliging bij een goede koptelefoon voor kinderen ook niet zelf uit kunnen zetten.

Beste koptelefoons kinderen uit de test

Er zijn goede hoofdtelefoons, speciaal voor kinderen, waarbij dat ook niet kan. Kijk bij de test van hoofdtelefoons voor kinderen welke koptelefoons dat zijn.

In deze test vind je een vijftal goedgekeurde koptelefoons voor kinderen. Deze voldoen aan bovenstaande eis en zijn bovendien vriendelijk geprijsd, aangenaam om te dragen, sterk en (ook heel belangrijk) zien er geweldig uit.

Zie ook: Meer tips elektronica kinderen

Onderwerpen:
Veilige hoofdtelefoon kinderen, beste koptelefoon kinderen, koptelefoons kinderen, beste hoofdtelefoons kinderen.
Menu :