Tips en informatie voor ouders

Home » , » Baby in de fietskar

Baby in de fietskar


Een fietskar is reuze handig en veilig om kinderen in te vervoeren. Ook een kleine baby kan al in de fietskar. Hier lees je hoe.


De baby veilig in een fietskar

De veiligste manier om een baby in een fietskar te vervoeren is met een speciale babyschaal, ook wel babyschelp genoemd. Dit is een soort babystoeltje (ze lijken op een autostoeltje) die goed en stevig vastgezet kunnen worden in de fietskar.Een Maxi-Cosi of soortgelijk autostoeltje wordt ook vaak gebruikt. Maar zorg er altijd voor dat zo'n stoeltje stevig in de fietskar vast zit. De baby mag absoluut niet gaan schuiven onder het rijden.

De Maxi-Cosi is vaak lastiger te bevestigen dan de babyschaal, die er speciaal voor gemaakt is. Ook is een Maxi-Cosi zwaarder dan de babyschaal die vaak van piepschuim is gemaakt en de Maxi-Cosi neemt veel meer ruimte in waardoor er minder ruimte overblijft voor bagage of een tweede kind.

Fietskar kopen, en fietskarren top 10

Kijk bij de beste winkels om een fietskar te kopen op Beste Fietskar Kopen waar je goedkoop een goede fietskar online kunt aanschaffen. Op die pagina vind je eveneens de actuele top 10 van fietskarren. Ook de babyschalen vind je bij de winkels genoemd op Beste Fietskar Kopen.

Fietskar als kinderwagen gebruiken

Sommige fietskarren, zoals die van Thule, zijn ook als kinderwagen te gebruiken. Dat scheelt natuurlijk enorm veel geld als je je zo de aanschaf van een kinderwagen kunt besparen.


Kijk bij bovenstaande beste winkels om een fietskar te kopen voor alle mogelijkheden van een fietskar. 

Foto's:
1. Baby in Burley babyschaal in fietskar
2. Weber babyschaal
3. Thule fietskarren als kinderwagen


Zie ook: Meer tips baby
Menu :