Tips en informatie voor ouders

Home » » Leuke babyschommels (ook voor de peuter)

Leuke babyschommels (ook voor de peuter)


Baby's en peuters zijn dol op schommelen. Dat is een goede reden om hier eens te kijken naar leuke babyschommels. Deze schommels voor baby en peuter zijn ook geschikt voor gebruik binnen in huis.

Kijk voor deze leuke schommels voor baby's en peuters in het artikel de leukste babyschommels op de website Het Leukste Speelgoed.

Je vindt daar schommels van metaal, hout en / of kunststof van bekende merken als Smoby, maar ook van kleinere speelgoedmerken, bijvoorbeeld merken gespecialiseerd in houten speelgoed.


Je hebt babyschommels die je aan haken moet ophangen, bijvoorbeeld aan het plafond in de kinderkamer of aan een balk in huis of in de tuin, maar je hebt ook babyschommels met een stevig metalen frame. In het bovenstaande artikel kom je heel verschillende schommels tegen.

Zo vind je er bijvoorbeeld ook een babyschommel van doek en hout dat dusdanig stevig is dat er ook peuters en kleuters in kunnen schommelen.Kijk in het bovenstaande overzicht voor alle leuke babyschommels en peuterschommels.

Zie ook: Meer speelgoed tips
Menu :