Tips en informatie voor ouders

Home » , » Coole en stoere peuterkleding en babykleding

Coole en stoere peuterkleding en babykleding

Small Rebel is een bijzondere online winkel met kinderkleding. Small Rebel verkoopt de stoerste babykleding en peuterkleding.


Niks prinsjes en prinsesjes, bij Small Rebel geldt hoe stoerder hoe beter. Kijk hier voor de stoerste kleding voor kleine kerels en meiden.


Kijk op Small Rebel voor al deze leuke, stoere en coole kinderkleding.

Stoere boxpakjes

Bij Small Rebel vindt je de hipste en origineelste baby boxpakjes van o.a. de merken Lucky No.7 en Van Pauline vanaf maat 50. Niks suffe boxpakjes, maar cool en hip. Favoriet bij de kopers zijn de Kriss Kross onepiece en de Panda onepiece, maar er is nog veel meer stoere boxkleding voor stoere baby's te vinden.


Stoere jurkjes

Weg met dat roze prinsessenjurkje. Je peuter-dochter is toch geen Disneydoos! Nee, dan een coole tutu-dress of een stoer zwart jurkje.

Ook de jassen en shirts zien er bij Small Rebel geweldig uit. Jammer voor de mamma's en pappa's dat ze tien keer te groot zijn. Ze zouden ze ook best willen dragen.

Coole caps, mutsen en petten

Een hoofddeksel maakt de stoere look helemaal af. Bij Small Rebel vind je de coolste petten en caps voor kinderen van 1 tot 5 jaar. Echte musthaves.Kijk bij de bovenstaande winkel voor al deze coole babykleding en peuterkleding.

Foto's: Small Rebel
Menu :